دیدار طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با آیت‌الله العظمی علوی گرگانی

جمعی از طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حضرت آیت‌الله العظمی محمدعلی علوی گرگانی دیدار کردند

دراین دیدار که روز سه شنبه ۴ دی ماه در دفتر معظم له صورت گرفت، استاد معظم در سخنانی در دیدار مسئولان و طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی اظهار داشت: اینکه طلاب از کشور دیگر به قم هجرت می‌کنند، بسیار مشقت بار و ارزشمند بوده و این طلاب باید مراقب باشند که عمر خود را هدر ندهند و از فرصت حضور خود در قم بهره‌مند شوند.

ایشان افزودند : اگر طلاب خارجی در قم به تحصیل اهمیت ندهند مدیون خدا و خانواده خواهند بود و باید در این فرصتی که در قم حضور دارند تمام همت خود را در رشد علمی و روحی به کار بگیرند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت عمر در نزد علمای سلف گفت: بزرگان ما به قدری به عمر خود اهمیت می‌دادند که قبا و لباده خود را به هم می‌دوختند تا کمترین زمان را در درآوردن آن صرف کنند.

آیت‌الله علوی گرگانی تاکید کرد: متاسفانه بعضا می‌شنویم که طلاب وقت خود را به بطالت و تماشای فوتبال می‌گذرانند و این در حالی است که طلبه نباید هیچ کاری به این مسائل داشته باشد، بلکه باید به تحصیل و تهذیب نفس بپردازد.

ایشان با بیان اهمیت بخل در عمر ادامه داد: علمای بزرگ فرموده اند که طلبه باید بخیل باشد، اما منظور از این بخل در عمر بوده چون برخی از طلاب که در عمر خود بخل ورزیده اند در بخش‌های مختلف پیشرفت چشمگیری داشته اند.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: بزرگان ما به مستحبات خود نیز بها می‌دادند، اما برخی از مردم امروز به واجبات خود نیز بی توجهی می‌کنند.

در بخشی از این دیدار معاون فرهنگی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی گفت: این مرکز طلاب گزینش شده جامعه المصطفی را پذیرش می‌کند تا به آموزش زبان فارسی بپردازند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی عنوان کرد: در حال حاضر در این مرکز ۷۰۰ طلبه از ۷۳ ملیت مختلف در حال تحصیل هستند که پس از طی مراحل تحصیلی خود وارد سطوح عالی حوزه علمیه می‌شوند.

نشان دهيد ربات نيستيد: *